Helene Hammer sine beauty hacks

HELENE HAMMERS BESTE BEAUTY HACKS OG FAVORITTPRODUKTER

Dere husker sikkert at vi var hjemme hos modellen Helene Hammer og fikk en titt inn i det vakre hjemmet og den helt rå garderoben hennes (som var plassert midt i stua)? Vel, vi elsker å få et innblikk inn i beautyrutinene og favorittproduktene til kule damer – så vi spurte også om vi kunne få en titt på favorittene hennes fra baderomshylla. Og selvfølgelig hva Helene sine beste beauty hacks er! Helene har jo jobbet med utallige stylister og make up artister gjennom sin karriere som modell, så vi var rimelig sikre på at hun hadde noen kule triks å dele!

Vil du vite hva Helene sitt all time favorittprodukt er, eller hvilke tre produkter hun hadde valgt hvis hun bare kunne brukt tre produkter resten av livet? Masken hun tyr til etter en hard helg eller en lang flytur, eller hvilket produkt som kan redde enhver lazy girl? Og hvorfor har Helene to skjeer i fryseren? Snurr film, Helene deler sine beste beautytips!

Det er vel ikke bare vi som fikk lyst til å oppdatere baderomshylla med et par nye produkter? Har du forresten tips til noen kule damer du vil vi skal besøke, send oss en DM på instagram davel! God helg da, lovelies – og ikke glem å sjekk ut YouTube-kanalen vår, der er det masse gøy du kan kose deg med i helgen!