Vårt beste home hack

VIDUNDERKREMEN SOM TAR ALT

Nå skal vi vise dere et lite hack for hjemmet, som er så bra at det nesten føles litt magisk! Denne lille boksen her inneholder nemlig noe som forvandler veldig kjipe oppgaver, til noe gøy! Er det en oppgave i hjemmet som kan være ganske så gørr, så er det å skrubbe, skrubbe og skrubbe – også blir resultatet uansett litt halvveis. Bare tenk på vask av komfyr, pusse sølvtøy og de tingene som er litt pes. Vel, ikke med C Soaps sin vidunderkrem, den gjør de kjipe oppgavene gøy. For er det én ting som er veldig tilfredsstillende, så er det å se umiddelbare resultater av noe man gjør – bare se på denne videosnutten her, vi lover deg at det er ganske så kult!

C Soaps sin vidunderkrem er laget av kun tre ingredienser, finpudret leire, såpe og litt sitron. Helt uten unødvendige kjemikalier. Og man tror nesten ikke på hvor effektiv den faktisk er, før man tester den selv. Den er en favoritt hjemme hos alle oss i redaksjonen, og vi forstår godt hvorfor denne boksen er et must i alle franske hjem.

Den milde skurekremen basert på leire kan brukes på alt fra stål, sølvtøy, koketopper, dusj og fuger, servanter, smykker – ja til og med på hvite sneakers!

I boksen følger det med en liten svamp – bruk den, eller en myk klut (på de tingene man vil være litt ekstra forsiktig med, for eksempel smykker).

Fukt svampen eller kluten, gni på vidunderkremen til det skummer og puss i vei.

Du trenger ikke å skrubbe hardt, vidunderkremen fjerner skånsomt flekker uten at du trenger å bruke noe kraft. Skyll av med lunkent vann og tørk over med en myk, tørr klut eller kjøkkenhåndkle. Voilà – så enkelt kan det faktisk være å få ting helt skinnende rene!

C Soaps sine produkter kan du kjøpe her.