Meditasjon for deg og den lille

EN FIN LITEN TIME OUT FOR MOR OG BABY

De som har fulgt meg over noen år og som har lest boken min vet hvor viktig meditasjon er i mitt liv. Jeg synes noen ganger det er vanskelig å “skru av” hodet uten litt hjelp og liker å ta 10 minutter med meditasjon før jeg legger meg. Og jeg elsker meditasjonsapper. (Du finner mine Topp 5 favoritter her.)

Jeg har en ny favoritt som er perfekt dersom du som meg går rundt og lager en baby i magen. En fin meditasjonsapp for deg og den lille som gror innvendig. EXPECTFUL heter appen som har nye guidede meditasjoner for hver nye uke du er i din graviditet. I tillegg til sleep meditations, sleep stories, couple meditations etc.

Og prøv å lag deg en fin liten kveldsrutine rundt dette. Jeg liker å legge en eye pillow fra NYKR over øynene når jeg meditere ( den er fylt med deilig beroligende lavendel) og akkurat nå er rosenkvarts favoritt krystallen min. Du kan lese mer om den her.