Fine ting på veien

KOM OVER DEN FINESTE BLOMSTERBUTIKKEN 

Om du skal til Lillehammer eller kjører forbi, så må du prøve å sette av litt tid til å ta turen innom Bergamot blomsteratelier. For en fantastisk deilig oase med planter, blomster, ting til hjemmet og en helt nydelig atmosfære i hele lokalet. Du vet et sånt sted man bare føler seg rolig, det er akkurat som om tiden stopper opp litt. Bergamot er akkurat et slikt sted og det er så mye vakkert å hvile øynene på.

Det var disse nydelige bukettene som fanget oppmerksomheten min. Det minnet meg om de fine bukettene med blomster jeg så i København i sommer –  slike ville, perfekt uperfekte buketter, en deilig miks av forskjellige blomster, strå og blader. Det ser ut som man kan ha plukket de selv, og det er ekstra fint! Slike buketter vil vi gjerne ha på stuebordet nå!

Strå, tørkede blomster og de vakreste vintagemøbler – jeg vil fylle hjemmet med det!

Håndlagde lys i de vakreste farger og de søteste små lysestaker, skikkelig fint til den mørke tiden vi går inn i nå.

Lyst til å lage deg en egen bukett? Det er ikke vanskelig her. Tanken til Ingrid, innehaveren av Bergamot blomsteratelier, er å velge de helt unike blomstene og plantene – slik at du kan lage deg buketter med masse personlighet. Det gjør butikken veldig unik og det blir ekstra spennende å plukke med seg planter og blomster herfra.

Lyst til å stikke innom? Du finner Bergamot Blomsteratelier på Storgata 40, 2609 Lillehammer.