For that growing baby bump

MIN YNDLINGSDUO FOR VOKSENDE MAGER OG TØRR HUD

På høsten bli huden min ekstra tørr og en voksende mage trenger og litt ekstra pleie. Min yndlingsduo om dagen er Skin Camilla Pihl Ultra Nourishing Body Butter og Skin Camilla Pihl Rosehip Facial Oil. Jeg blander noen dråper av oljen sammen med body butter for litt ekstra pleie og fuktighet.

Ansiktsoljen er fullpakket med naturlige oljer og nyperoseolje, mandelolje, araganolje er noen av oljene du finner i den lille fine flasken.  Jeg blander den og i ansiktskremen min når huden trenger litt ekstra pleie, eller så er den og helt magisk å bruke alene eller sammen med Overnight Sleep Mask.

Og du? Akkurat nå får du 25 % på ALLE PRODODUKTER fra Camilla Pihl Cosmetics i alle Vita butikker i hele landet og på Vita.no. Tilbudet gjelder i uke 40 og 41.