Månedens mantra

OCTOBER – LET’S DO THIS

Sånn, da var plutselig oktober her. Og den kom med skikkelig høstfølelse – nå er det rett og slett ingen tvil om at vi har vinket farvel til sommeren. Og det er fint! Oktober skal brukes til å rydde og organisere litt hjemme, det føles fresht å gå inn i en ny sesong med mye innetid når man har fått litt ekstra ordning og reda hjemme. Oktober skal også brukes til å lage noen nye gode rutiner – både på jobb og privaten. Når man går inn i en travel periode, så er det godt å legge til rette for å effektivisere måten man gjør ting på. Med årene, så har jeg lært at litt ekstra self-care er en super måte å investere i egen effektivitet og kreativitet. Og i oktober skal disse 5 tingene få litt ekstra fokus:

– Praktisere litt mer mindfullness. Om det er fem solhilsen hver morgen, eller noen få minutters meditasjon hver dag – det gjør godt, og jeg skal gjøre plass for det hver dag. Disse meditasjonsappene er supre!

– Ta beslutninger, og få ting ut av verden. Ikke bruk tid på la ting kverne bak i hodet, hvis du enkelt kan gjennomføre og ting unnagjort.

– Snakk pent til deg selv og ta ansvar for egen attitude ovenfor deg selv.

– Få nok søvn. Med mørkere måneder kommer også behovet for litt mer søvn. I oktober skal jeg legge meg litt tidligere.

– Heie litt ekstra på de rundt meg!

Sett av noen minutter til å tenke litt over hva du vil at oktober skal by på. Ny måned, masse nye muligheter – let’s make it a good one!