Lag en vakker høstkrans

IT’S CALLED THE AUTUMN WREATH

Jeg nyter både fjelluft og høstfarger om dagen, det er noe med å bytte litt miljø for å lure frem litt ny kreativitet. De fine høstfargene blir jeg ekstra inspirert av og resultatet ble en kraftig og fin krans, kun med materialer jeg har funnet ute i naturen. Mose, blåbærlyng og gran blir til en skikkelig høstlig krans.

Du kan lage en krans med akkurat det du vil, men for å få den ekstra kraftig kan det være lurt å bruke en halmring som base. Halmringer får du kjøpt på blant annet hobbybutikker og blomsterbutikker. Du kan fint bruke opp igjen halmringene flere ganger, så ikke kast hele kransen når den begynner å se litt trist ut.

Start med å putte mose rundt hele kransen og fest ved å surre ståltråd rundt. Etter dette er det bare kreativiteten som settes grenser, det er superfint å lage den litt vill!

Skikkelig koselig krans å henge på døra!

Ble du inspirert? Vi har oppskrift på mange fine kranser i arkivet. Klikk deg inn her for å finne din favoritt.