Lyst på bamseboller?

GI BOLLENE LITT CUTENESS

Det er mandag, det er grått og regnfullt – hva passer vel bedre enn nybakte boller? Disse bollene er tullete søte, og så enkle å lage. Og litt mer gøyale enn de vanlige runde bollene. Det eneste du trenger er store muffinsformer, sjokoladeknupper og ingrediensene til din favorittoppskrift på boller. Har du ikke en fast bolleoppskrift du tyr til, så er Titte sin helt perfekt!

Lag bolledeigen og del opp i passe store emner og rull deg godt sammen til en fin bolle som du legger i hver sin muffinsform. Ikke la bollene være så store at de fyller hele muffinsformen, de skal etterheve litt før du setter de i ovnen.

Rull bittesmå kuler som du fester på bollene som små ører. Legg over et klede og sett til etterheving, før du pensler bollene og steker de som anvist i bolleoppskriften du har valgt. Følg litt med, det kan hende at steketiden endrer seg noe siden bollene ligger i former. Ta bollene ut av ovnen når de er gyldne og fine. Finn frem sjokoladeknuppene og legg de på som små øyne og nese, så vil de smelte og feste seg på de varme bollene. Lek deg litt med hvor du setter øynene og nesen, det er så gøy å se hvordan de små bamsene skifter helt uttrykk etter hvor du legger sjokoladeknuppene!

Sånn – søtere gjærbakst skal du lete lenge etter!