Den magiske uken som gikk

-Tekst inneholder reklame for egne produkter-

BUTIKK, BABY OG SOLGT LEILIGHET

Jeg har gitt meg selv «bed rest» ut helgen, for uken som gikk har vært helt magisk fin, men og tullete hektisk! Hvor skal jeg begynne for å oppsummere? Etter å ha båret på hemmeligheten om at vi venter en liten baby ble det offentlig news, noe som føltes veldig fint, men og litt skummelt. Jeg kunne og dele med dere at jeg åpner en egen butikk for klesmerket mitt CAMILLA PIHL i løpet av oktober.

Jeg har hatt visning og solgt leiligheten min, vi flytter ikke ut før i april. Vet at mange lurer på hvor vi skal videre, men jeg har ikke noe å vise enda da jeg ikke er i hus før til neste år, men jeg lover å ta dere med på oppussing og lover å lage en housetour. Jeg har lansert ett nytt stylingprodukt med CAMILLA PIHL COSMETICS. Hello Beachy Waves, jeg har lansert nye høstfarger av garnet mitt og masse nye fine oppskrifter på CAMILLAPIHLSTRIKK.NO. Jeg har vært på shoot med vår og sommerkolleksjonen med klesmerket mitt i magiske Holmsbu og skutt noen helt fantastiske  kampanjebilder ( gleder meg så til å kunne vise de!)  Og jeg har lansert 6 fantastiske nye luer i CAMILLA PIHL kolleksjonen min som jeg kommer til å bo i frem til det blir vår igjen.

Også har jeg selvsagt jobbet her med den fine redaksjonen min, hatt div styremøter og designmøter, planlagt nye photoshooter for nye lanseringer jeg jobber med. Og jeg har landet noen helt fantastiske avtaler på nye prosjekter til neste år. Med andre ord, en rolig helg er helt fantastisk! Vi sees til uken!