Våre Oslo favoritter

BAKGÅRDEN PÅ BARE JAZZ ER MAGISK FIN 

En stille og rolig bakgård midt i byen, bakgrunnsjazz på høyttalerene, mennesker som sitter på franske kafestoler og leser bøker med en kopp kaffe i hånden. Det høres ut som en scene fra en fransk film, men denne franske drømmen kan du oppleve midt i Oslo. På adressen Grensen 8 finner du Bare Jazz.

Hele atmosfæren her er skikkelig fin, skuldrene senker seg i det øyeblikket man setter beina innen porten. Rett utenfor tråler folk og trikker opp og ned gatene, men inne i bakgården hører du ingenting av byens larm. Det føles nesten som du er et helt annet sted enn i Oslo.

De lager deilig kaffe og serverer god te, og du kan nyte bakgården en god stund fortsatt da de har både markiser og varmelamper. Det begynte å komme noen små regndrypp da vi satt der og da tok det ikke lang tid før markisene ble rullet ut og beskyttet oss mot regnet.

En liten perle i Oslo som er vel verdt et besøk eller ti, stemningen og atmosfæren er veldig koselig.

Og du? Har du noen Oslo favoritter, noen tips til steder vi bør besøke? Del gjerne! Du finner en oversikt over våre favoritter her.