Sommer sent i september

WEATHER FORECAST SAYS INDIAN SUMMER

Har du fått med deg helgens værmelding? Vel, vi går en varm septemberhelg i møte. Vi snakker Indian Summer. Og det må nytes til det fulle! Vi elsker tanken på at denne helgen byr på solbriller på nesetippen, tær i sandaler og sol som varmer i fjeset…Har du lagt planer for helgen?

Her er en fin liten liste på ting du kan gjøre i helgen:

– Plukk strå! Kom deg ut til nærmeste eng eller vannkant og plukk vakre strå du kan ta med deg hjem. De er like fine i en vase, som å dekke bord med.

– Har du tilgang til et sommerhus eller hytte? Få med deg kjæresten eller noen gode venner og ta en spontantur ut dit. Kjøp med masse god mat og nyt helgen og været sammen.

– Sykle ut til stranda. Ta med litt niste og legg deg ned i sanda og hør på bølgene skvulpe og kjenne sola varme i fjeset.

– Start dagen med 5 solhilsen. Gjerne ute på balkongen hvis du har det!

– Bad! Pakk med deg badedrakten og hopp i havet. Få ting føles så fresht som et septemberbad. Kanskje dette kan være starten på en ny tradisjon – utendørs bad hver 14 dag, året rundt!

– Dra på selvplukk av solsikker eller grønnsaker. Kanskje det ligger en gård i nærheten der du kan plukke solsikker i en solsikkeåker, eller fylle opp kjøleskapet med grønnsaker rett fra jordet?

– Gå en lang tur. Få med deg en god venn, eller lytt til en god podcast.

– Ta med deg en god bok og sett deg på en fortauskafé. Nyt at det er sent i september, at det er noe godt i koppen og at man kan sitte ute med solbriller.

– Sov med vinduet på fullt gap. Eller enda bedre, sov ute på balkongen en natt, eller ta med deg sovepose og hengekøye og finn en fin plass i skogen.

– Kos deg med deilig hjemmelaget eplekake!

Uansett hva du velger å bruke helgen på, så ønsker vi deg en helt super helg – nyt den!