Fine ting på veien

DE FINE STEDENE MAN OPPDAGER PÅ TUR

Vi elsker steder med det lille ekstra. Du vet, de ekstra koselige kaféene, deilige steder å spise, de unike stedene man kan overnatte, opplevelsene utenom det vanlige. Slike steder som gjør en tur, til en ekstra god tur. Og dette er et slikt sted. Sødahlshuset i Åndalsnes er en kafé, men også så mye mer. Et samlingspunkt i byen, der det er konserter, en plass å møtes til lunsj eller stedet man går når man vil ha en kopp varm kakao etter å ha gått i fjellet. Og man føler seg alltid like velkommen, selv om man ikke er lokal.

Det aller meste som serveres er kortreist og økologisk, og laget fra bunnen av.

Solide hjemmebakte blingser med masse deilig topping – ost fra lokale gårder, hjemmelaget syltetøy og servert med skikkelig god kaffe.

Retro-interiøret gjør at du føler deg hjemme med en gang, det er en miks av ting man kunne funnet hos bestemor og på loppis. På bordene står det alltid friske blomster, i litt forskjellige vaser. En slik plass det føles helt riktig å komme til når man kommer ned fra fjellet i fjellklær, med luehår og roser i kinnene.

I et hjørne er det et en egen liten butikkdel med lokale råvarer, gourmetkrydder og ferske kaffebønner. De har blant annet krydderet fra Mill&Mortar, det anbefales på det varmeste!

Et sted det er verdt å stoppe innom hvis du har tatt deg turen til denne lille byen mellom mektige fjell. Sødahlshuset finner du i Romsdalsvegen8 i Åndalsnes.