En København favoritt

EN GOD TING KAN IKKE GJENTAS FOR OFTE

Atelier September i Købnhavn har vi tipset om tidligere også, men en god ting kan ikke gjentas for ofte – så vi anbefaler den en gang til! Jeg hadde en deilig langhelg i København i forrige uke, en by som bare blir mer og mer min favorittby i Europa! Drømmer om å eie en leilighet her en dag kjenner jeg! Byen kryr av freshe, deilige spisesteder og Atelier September er en evig favoritt! Stedet finner du i Gothersgade 30.

Atelier September er det perfekte frokost- eller lunsjsted da de har masse småretter, typ en brødskive med avokado og ett kokt egg ved siden av, eller deilig grapefrukt med mynte. Et sånn sted som er bra når man har lyst på litt forskjellig.

Også har de veldig fine og gode kaker!

Og veldig hyggelig betjening!

Har du en København favoritt så del gjerne! Sharing is caring!