Warm bath & deep breaths

ET AVSTRESSENDE OG DEILIG KARBAD

En av de tingene jeg liker aller best med at høsten er her? Det er at det føles ekstra godt å tappe varmt vann i badekaret og synke nedi! Noe som alltid er i mine bad er Epsomsalt og gjerne litt kokosolje. Men når jeg skal unne meg litt ekstra luksus så bruker jeg alltid badeoljene til Aromatherapy Associates. Disse har vært favoritter i flere år og jeg kjøper de igjen og igjen. De lukter fantastisk godt og inneholder de reneste oljer, så det er ikke mange dråpene du trenger i badekaret. Akkurat nå er De-Stress Mind favoritten, den inneholder eteriske oljer fra blant annet petitgrain, frankincense, rosmarin og vill kamilleblomst. Så tullete god! Deep Relax og Revive Evening er to andre favoritter!

Har du ikke badekar? Da kan du smøre oljen på kroppen i dusjen eller bruke de i et fotbad, det er også kjempedeilig! Oljene får du kjøpt hos Heaven Scent.