We love plant people

ARCTIC GARDENER DELER SINE BESTE PLANTETIPS

Vi elsker å omgi oss med grønne planter og blomster, og nå har vi vært hjemme hos Anders Røyneberg, kjent som @arcticgardener på instagram, for å få hans beste plantetips! Instagramkontoen til Anders er en deilig grønn og urban jungel – med fokus på planter og planter i interiør, og et fint sted å plukke opp tips til hvordan du kan få dine grønne planter til å trives best mulig.

I disse dager er han aktuell med boka Plantelykke, en bok full av plantetips og tips til å innrede med planter.

Vi har spurt Anders om han ville dele sine beste plantetips med oss, og de tingene vi alle lurer på når det kommer til planter – En bankers plante for deg som ikke har grønne fingre? Er det noen planter som trives på badet? Og mye, mye mer – snurr film!

Vi kjenner at vi fikk skikkelig lyst til å fylle hele hjemmet vårt med grønne planter – så fresht!

Og du, om litt får dere også bli med oss hjem til Anders og se mer av denne fantastiske grønne jungelen av en byleilighet!