Våre Oslo favoritter

NÅR DU ER UTE ETTER KRYDDER OG DET LILLE EKSTRA

På et gatehjørne på Bislett, så ligger det en interiørbutikk proppfull av krydder til hjemmet. En rendyrket minimalist vil kanskje ta seg et skritt tilbake, før man manner seg opp til å ta skrittet over dørstokken, for her bugner det! Men stol på oss, her er det noe for alle!

Sett av litt tid, for et besøk her er en skattejakt! Det er en herlig miks av alt som kan tilføre det lille ekstra til et hjem – marmor, lyxige tekstiler, bord med flerfargede krystallbein, lamper i gull, metaller og skåret krystall.

Vi anbefaler spesielt å ta turen hvis du er ute etter den helt spesielle lampen, eller en vase helt utenom det vanlige – for det er nettopp de tingene man finner her. De helt unike tingene!

Butikken er også fylt opp av smått og stort interiør, inspirerende coffee table books og en og annen velduftende skatt – om det er interiørduftene til Mad et Len eller parfymene til Frama.

Eske er kjent for å være et sted til inspirasjon, et sted stylister og interiørelskere popper innom når de trenger litt inspirasjon til prosjekter.

Og det leppespeilet her da – det er så crazy, men samtidig så gøy – vi elsker det!

Hvis du har lyst til å besøke Eske, så finner du de i Sofies gate 16 – like ved Bislett Stadion.