Treat your lips

PLEIENDE OG GOD LEPPESKRUBB 

Gi leppene dine et lite hjemmespa med hjemmelaget leppeskrubb. Det er helt perfekt å gi leppene litt ekstra pleie nå i sesongskiftet – det er ofte da man kan kjenne litt ekstra på tørre lepper. Noen av ingrediensene har du kanskje allerede på kjøkkenet, så denne skrubben slenger du sammen på null komme niks.

THIS IS WHAT YOU NEED:
Har brukt både kokossukker og vanlig sukker (kokossukkeret gjør at skubben lukter ekstra godt) 
Litt honning
Kokosolje

Varm gjerne kokosoljen og honningen forsiktig opp, da er de lettere å blande sammen. Deretter rører du inn sukkeret i blandingen. Blandingsforholdene er en smakssak, tilsett ingrediensene litt og litt til du finner perfekt konsistens for deg. Liker du skrubben mer flytende så bruker du litt mer kokosolje og honning, vil du ha den tørrere så bruker du mer sukker.

Smør skrubben på leppene og gni leppene mot hverandre, tørk av med en vårt, myk klut. Og ja, skulle du få i deg litt av skrubben – så er ikke det farlig, den inneholder jo bare ingredienser fra kjøkkenet.