Not afraid to sparkle

IF THE QUESTION IS GLITTER, THE ANSWER IS YES!

Vi har alltid vært svake for glitter. Men etter å ha pløyet igjennom en sesong med Euphoria, så er vi hektet! Vi har lyst til å glitre litt mer i hverdagen, og er stadig på jakt etter nye glitrende favoritter.

Og vi elsker dette glitteret, en superfin blanding av små og store glitterflak. Det gullfargede glitteret har også bittelitt hvite og sølvfargede glitterflak i seg, noe som gir det en ekstra fin effekt – det er akkurat som om det blir litt mer levende, ikke så flatt i uttrykket.

Også det her da – Angel Dreams glitter! En fantastisk miks av sølv, gull og fine farger du kan forvente deg å finne på himmel under en soloppgang! We love! Glitteret festes på huden ved å smøre på litt balm eller vaselin, og strø over glitter! Og du kan også bruke det i håret, hvor fresht er vel ikke det?

Men det beste av alt? Glitteret er biologisk nedbrytbart og skader derfor ikke miljøet, i motsetning til mye annet glitter som er laget av mikroplast. Glitter Eco Lovers har også flere forskjellige freshe glitter, du kan finne merket hos noen utvalgte Vitabutikker og på deres egen side.