Wake up an hour earlier

EN TIME SOM BARE ER DIN

Kjenner du på at tiden ikke alltid strekker til og skulle ønske døgnet hadde litt flere timer. Da kan det være fint å teste dette for en periode – still vekkerklokken en time tidligere enn når du egentlig må stå opp. La dette bli din time. En time du kan bruke til det du vil. Om det er en kort treningsøkt, en lang deilig frokost, planlegging av dagen i ro og mak, eller bare en deilig varm tekopp og en god bok før resten av huset våkner. Bruk den til hva du vil, hva du trenger. Det essensielle her er at det er tid, en time med tid til deg. Sannsynligheten er ganske stor for at denne timen på morgenen, vil gjøre hele dagen din bedre – og du vil føle at du disponerer tiden din bedre resten av dagen. Win win!

Det er lurt å teste ut dette nå, før morgenene blir alt for mørke – kanskje du har fått deg en ny kjær rutine før vinteren kommer. Invester denne tiden i deg selv.