Høst på en skive

DEILIGE BRØDSKIVER MED SMAK AV HØST 

Vi elsker sesongens råvarer! Og noe av det beste vi kan tenke oss nå, er en skive med hjemmelagd avokadosmør, toppet med forskjellige typer sopp. Mums! Du kan bruke akkurat den soppen du liker best og miks veldig gjerne litt forskjellige sorter.

Du trenger:
Sopp av typen du ønsker
Sjalottløk
Bladpersille
Avokado
Hvitløk
Lime
Salt og pepper

Avokadosmør lager du enkelt ved å mose en avokado sammen med en hvitløk, og skvise over saften av en lime. Smak til avokadosmøret med litt salt og pepper. Deretter skjærer du opp soppen i skiver, og steker den sammen med litt sjalottløk og litt grovhakket bladpersille. Smør avokadosmøret utover en brødskive og topp med soppblandingen – også gir du det et lite dryss med salt og pepper. Ah, dette er så sjukt godt og funker like bra til lunsj som til middag!