Hjemme hos Helene Hammer

VI HAR VÆRT PÅ BESØK HOS MODELLEN HELENE HAMMER

Du husker sikkert videoen vi delte i forrige uke, der vi var hjemme hos Helene Hammer og fikk en titt i garderoben hennes? Vel, hun hadde det så utrolig fresht hjemme hos seg – så vi kunne jo ikke annet enn å dele noen bilder fra hjemmet hennes også. Interiørinspo til tusen, vi elsker leiligheten hennes!

Vi elsker miksen av røffe, maskuline materialer som betong, stål og skinn blandet med sarte farger, myke tekstiler og en og annen fargeklatt.

«Jeg en sånn person som finner inspirasjon i det meste. Det er bare å legge bort telefonen og se opp når man er ute og går. Jeg elsker å se på naturen og blomster. Er man i tvil om fargekombinasjoner, er det bare å ta seg en tur på blomstermarkedet. Se på de små detaljene og fargene på en spesiell blomst, og plutselig har man et helt fargekart foran seg.»

Helene har nesten 6 år med reiser i forbindelse med modelljobben bak seg, og elsker å lete opp de helt unike skattene og funnene til hjemmet når hun er på reisefot. Da hun kjøpte leiligheten i 2015, så ble den totalrenovert – og Helene tok noen spenstige valg, blant annet å bygge en stor walk in closet i stua.

Hvis du har lyst til å se mer fra den fantastiske garderoben hennes, så kan du sjekke ut dette innlegget! Den er en fantastisk miks av bruktfunn, skatter funnet på reise og stilrene klassikere – akkurat som hjemmet hennes.

«Mitt aller beste interiørtips er å omgi seg med ting du elsker, og som har en personlig mening. Ikke prøv å kopier andre og heller prøv å tenke «hva liker jeg?». Jeg har aldri vært redd for å ha ting i leiligheten som «krasjer» i stil. Så lenge det er ting jeg liker, så gjør det ikke noe.

Mitt andre beste tips er å kjøpe brukt. Jeg handler ekstremt mye interiør brukt, uavhengig av om det er siste nytt på interiørfronten eller noe vintage. Alt kan spraylakkeres, males eller endres på.»

Ideen til de tunge, lekre gardinene i leiligheten fikk Helene da hun hadde vært på et hotell i København og kjent på luksusen av å stenge verden ute med lystette gardiner.

Vi spurte Helene om hun kunne beskrive interiørstilen sin med tre ord. «Praktisk, rotete og personlig. Det meste i leiligheten er gjort med en baktanke. Gulvet for eksempel, var valgt med tanke på at jeg ikke trenger å være redd for det. Her trenger jeg aldri be gjester om å ta av seg høye hæler, jeg trenger heller ikke holde tilbake når jeg får et kreativt innfall og vil sitte å male på gulvet. Ting er plassbygd for å maksimere plass, samtidig har jeg åpne flater slik at jeg kan gjøre om og innrede etter humør (noe jeg gjør ganske ofte…) »

Altså, hvor kul er ikke denne dama og hjemmet hennes? Vi digger!

Og du, vi spurte Helene om vi kunne få ta en titt i makeup bagen hennes og, det fikk vi lov til! Stay tuned!