it’s called Blueberry bliss

BLUEBERRY LATTE, OH SO YUMMI 

Høsten suser utenfor vinduene, gode ullklær på kroppen, en bok i den ene hånden og en blåbærlatte i den andre – det høres ganske fint ut, eller hva? Blåbærlatte er superenkelt å lage, og spesielt etter at jeg kom over ren blåbærte på helsekosten. Den både smaker og lukter himmelsk!

This is what you need:
Blåbærte
Blåbær, fryste funker helt fint.
Lønnesirup
En skive ingefær
Havremelk

Ta frem en kjele og kok opp 1,5 dl vann og ha i 1 tepose med blåbær te, 1-2 ss lønnesirup, en skive ingefær og en liten neve blåbær. Du kan helt fint bruke fryste, men du må bruke de norske som er blå inni! Når dette har kokt opp, skrur du ned temperaturen og lar det trekke i 5-7 minutter. Finn så frem en ny kjele og varm opp melken og rør godt rundt. Hell teblandingen over i et glass og fyll deretter opp glasset med varm havremelk. Blueberry bliss på 1-2-3!