Collegegenser og duskregn

BASICS SOM ALLTID FUNKER

I går var alarmen satt på grytidlig, for det var et «Hjemme hos» shoot sammen med Titte som sto på agendaen. Elsker slike kreative, fine dager der man får komme litt tettere inn på kule, inspirerende personer. På slike dager er det alltid basics jeg tyr til – jeans, collegegensere, deilig strikk eller den perfekte skjorta. De tingene man vet funker.

Jeg har nok blitt enda flinkere til å fylle garderoben med gode baseplagg etter at jeg ble mamma. Det kuttes plutselig drastisk ned på tid, både når man står foran klesskapet og generell egentid – så da må man bli flinkere til planlegge og legge til rette. Og collegegenserne kan jeg alltid stole på, de funker like godt til jeans, som til skjørt eller utenpå en kjole. I det siste har jeg valgt collegegensere med farge – slik som denne nye brune favoritten fra Arket. Jeg kjøpte den også i knallgul!

Og nå starter jakten på fine collegegensere i rød og sort – det står på toppen av ønskelista akkurat nå!

Collegegenser og jeans fra Arket, mageveske fra Markberg og sneakers fra Nike.