One for each day

NÅR IDEENE PLUTSELIG DUKKER OPP

Man vet aldri når gode ideer dukker opp, derfor er jeg helt avhengig av å ha notatbøker liggende rundt omkring – i veska, i bilen, på nattbordet…you name it! Jeg kunne selvfølgelig notert ideene ned på mobilen, men jeg foretrekker å få de ned på papir. På mobilen føler jeg de kan drukne i all annen info, også er det noe eget med å skrive ting ned – det stimulerer ihvertfall kreativiteten min bedre enn å trykke på et mobiltastatur.

Derfor er jeg også en storforbruker av notatbøker. Og disse er helt perfekte! En pakke med 7 små notatbøker i hver sin farge, med hver sin ukedag. De freshe fargene gjør det lettere å finne de igjen i bunnen av veska, samtidig som de er små nok til at det alltid er plass til de – selv i en liten clutch eller mageveske. Love!

Akkurat disse fant jeg på Lagerhaus, men Søstrene Grene har også mange fine!