Off to the market

BRUK DINE LOKALE GRØNNSAKSHANDLERE

Høsten sniker seg på og selv om det kanskje ikke er helt lov å si det så gleder jeg meg litt til den kommer for fullt. Høsten betyr innekos, varme pledd, stearinlys og noe godt i grytene. Favorittstedet mitt å stikke innom akkurat nå er grønnsaks- og blomstertorget på Stortorvet.

Her er det bare en ren fryd å titte og handle – pallene bugner av freshe grønnsaker og frukter. Og jeg skal love deg at etter en travel dag på jobb finner du enkelt inspirasjon til middagen her.

Lilla, gule og grønne blomkål. Noen som har en god oppskrift med disse? Del det gjerne med oss på Instagram. Norske kortreiste grønnsaker, finner det egentlig noe bedre? Ta med deg handlenettet og fyll opp med alt det gode.

Under det lune teltet kom det plutselig en sterk og god lukt av mynte. Selv om det står koriander på boksen så var den full av velsmakende mynteblader, perfekt i hjemmelagd te. Tror jeg må kjøpe med meg en bunt hjem neste gang jeg er forbi.