Put your pearls on

3 MÅTER Å MAXE DET MED PERLESPENNER

Det er ofte litt slik med meg – skal jeg først kjøre på med spenner i håret, så kjører jeg liksågodt på med alle på en gang. Så lenge jeg holder det helt avslappet ellers, med jeans, collegegenser og skinnjakke så er det bare fint å ta den helt ut og bruke alle perlespennene på en gang. Når jeg tenker meg om, så har det muligens litt med håret mitt å gjøre også – typ alltid litt kråkereir, da tåler det ofte litt ekstra glam, før det blir for mye av det gode. Uansett, jeg synes det er superfint å maxe det litt – så kjør på, bruk alle de fine spennende dine på en gang!

Her viser vi jeg deg tre måter å gjøre det på.

Bruk perlespennene i løst hår – dra noen lokker fra fronten bakover, og fest med spennene. Fest spennene vilkårlig, det er finest når det er litt tilfeldig!

Den andre måten du kan style med mange spenner på en gang, er over en løs, lav bun.

Lag en lav bun og la den være veldig løs og tilfeldig. Fest spennene litt hulter til bulter over bun’en – så fint, eller hva?

Eller bruk alle spennene på siden. Lag en dyp sideskill, eller stram håret bakover på den siden du fester spennene. La gjerne håret være litt stort og volumiøst ellers, som en fin kontrast til den ene siden med spenner.

Har du ikke fylt opp samlingen med perlespenner enda? Det finnes plenti med fine spenner i butikkene nå. De fleste av de du ser på bildet er fra Glitter og H&M.