I klesskapet til Helene Hammer

BLI MED INN I GARDEROBEN TIL MODELLEN HELENE HAMMER

It’s Hammer Time! Vi har vært på besøk hos modellen Helene Hammer, og vi har helt oppheng på hele dama! Den fantastiske garderoben, den flotte leiligheten og dama – så kul! Her skal du få en nærmere titt inn i Helene sitt walk in closet, som forresten er midt i stua hennes. Garderoben er fylt opp med eksentriske funn fra Helenes mange reiser i hele verden. Her snakker vi mønstermix, farger og glitter, og masse unike bruktfunn.

I videosnutten får vi blant annet høre hvordan Helene skifter stil etter humøret, og hvilken by hun er i – hun har blant annet en egen London- og Parisstil!

Helene elsker vintage og garderoben er fylt opp med bruktskatter fra hele verden. Og når Helene har middagsselskap hjemme hos seg selv, så får gjestene lov til å leke seg i den fantastiske garderoben hennes!

Og til å ikke være en skojente, så har Helene en rimelig fet skogarderobe!

Jakker er Helenes go-to plagg, og vi får se de to vintagefavorittene, blant annet en nydelig Yves Saint Laurent med glitrende hjerte – altså, så ko-ko kul!

Senere skal dere få en nærmere titt på den fine leiligheten til Helene, den er helt tullete fin!