Houseplant of the week

EN SØLVGRØNN FAVORITT I HUS 

Kan vi bare ta noen minutter og titte litt på hvor fantastisk vakker denne grønnfargen er? Kanskje tidenes fineste grønnfarge! Senecio Angel Wings heter denne fantastisk fine planten og akkurat nå ønsker jeg å fylle opp hele leiligheten med planter i akkurat denne fargen – så fint! Det begynner å bli en del år siden første gang jeg så denne planten og den har siden vært en favoritt.

Planten skal få stå i stua nå som det snart blir høst, men når våren kommer igjen blir planten og potten tatt med ut for å nyte fullt med solskinn. Senecio Angel Wings er ikke vinterhardfør så den må inn i stua igjen før frosten kommer –  men det gjør ingenting, jeg elsker å omgi meg med denne vakre fargen.

Vil tro at du får kjøpt Senecio Angel Wings på de aller fleste blomsterforretninger.