Finn det du leter etter

EN MINIGUIDE FOR Å FINNE FREM PÅ CAMILLAPIHL.NO

Siden vi får en del spørsmål fra dere på hvor dere kan finne innhold vi har laget tidligere, så har vi laget en liten miniguide til nettmagasinet vårt. Vi håper det vil gjøre det enklere å finne igjen den deilige oppskriften du så hos oss før jul i fjor, det fine Ikea-skapet vi har på kontoret eller de kule skoene du har sett på Camilla. Here we go!

Når du besøker camillapihl.no så vil du alltid komme til de nyeste innleggene først, og øverst så vil du se en bildekarusell med et utvalg av innleggene våre den siste tiden. Når du scroller deg nedover siden, så vil innleggene komme kronologisk. Under overskriften på hvert innlegg, vil det med mindre skrift stå hvilken kategori innlegget tilhører, og hvem som har laget innlegget. Vil du se flere innlegg i den kategorien, eller av den personen – så kan du trykke på kategorien eller navnet.

Hvis du er ute etter et spesifikt innlegg, så kan du bruke søkefeltet. Du finner søkefeltet nesten øverst på siden, helt til høyre – rett ovenfor bildekarusellen! (På mobilversjonen må du trykke på menyknappen øverst til høyre, så kommer feltet frem). Skal du for eksempel til New York og vil se om det ligger noen fine innlegg derfra, da kan du søke på New York. Har du sett en fin strikkegenser på Camilla, som du gjerne vil se mer av, søk på strikkegenser. Eller har du lyst på å teste en ny pastarett til middag i dag, søk på pasta da vel!

Du kan også trykke på hver enkelt kategori, og finne alle innleggene i den kategorien. Øverst på siden finner du kategoriene våre, rett under tittelen på webversjonen, eller ved å trykke på menyknappen øverst til høyre på mobilversjonen – da vil det komme frem en meny med de ulike kategoriene og et søkefelt.

Vi har 7 ulike kategorier på nettmagasinet vårt – Journeys, Habitats, Blessings, Wear, Loveliness, Nourish og Dear Diary.

JOURNEYS – Her finner du alt reisestoffet vårt! Du vil finne fine hoteller, deilige plasser å spise, fine ting man kan finne på og her finner du også Oslo favorittene våre.

HABITATS – Er du på utkikk etter inpirasjon til hjemmet og interiørposter? Inspirasjon til å dekke bord. Eller tips til hvilken plante du skal kjøpe, sjekk ut våre Houseplants of the week. Alt innen interiør og hjem finner du under vår Habitats fane. Du vil også finne masse kule DIY-prosjekter!

BLESSINGS – Her samler vi postene som inspirerer og gleder, mindfullness og litt hverdagsmagi. Synes du det er litt spennende med krystaller eller Palo Santo? Da bør du ta en titt på postene under denne kategorien!

WEAR – Antrekksposter og inspirasjon i klesveien, videoer der vi besøker kule damer og får en titt inn i klesskapet deres og små og store tips til hvordan du kan gjøre garderoben din litt mer spennende.

LOVELINESS – Under denne fanen finner du make upen vi digger, produktene vi elsker og små og store skjønnhetstips! Du finner også «How to» sminke- og hårvideoer!

NOURISH – Alt som er digg! Jepp her finner du alle oppskriftene vi legger ut – masse deilige NOLO-drinker, smoothier, juicer, digge middagsretter, tullete gode søndagsfrokoster og våre favorittretter fra hver sesong. Vel verdt å titte på hvis du trenger litt inspo på matfronten!

DEAR DIARY – Camilla sin personlige blogg, der du finner alle innleggene til Camilla. Hvis du ønsker å legge igjen en kommentar til oss, så kan du gjøre det under Camilla sine innlegg – ellers kan du alltid kontakte oss på instagramkontoen vår.