Don’t be afraid to sparkle

VI ELSKER EUPHORIA SMINKETRENDEN 

Vi leker oss med sminketrenden som har tatt av etter at serien Euphoria ble sendt på HBO. Vi snakker alt som er gøy – fargerike øyenskygger, glittereyeliner og paljetter rundt øynene! Vi har helt dilla og ønsker oss litt Euphoria-glam i hverdagen.

Til hverdags starter vi med en subtil mengde glitter. Bare bittelitt glitter, så du nesten ikke ser det – men når sola skinner på så skjer magien. Tilfør litt glitter på øynene de dagene du dropper maskaraen, kjør på med en dus frisk farge på leppene og i kinnene. Sammen med jeans og en hvit skjorte blir det en perfekt dose glitter i hverdagen!

Hvem vet, kanskje vi fort blir litt mer vågale og kjører på med enda mer glitter – det hadde jo vært gøy!

Sølv og flerfarget glittereyeliner er fra H&M, og den tredje heter Moon Dust og er fra Urban Decay.