Ready to roll

AROMATERAPI PÅ FARTEN – PERFEKT I VESKA

Jeg bruker mye eteriske oljer på hjemmebasis og kan ofte savne noen av disse når jeg er ute på reise. Eller rett og slett kjenne på at jeg ønsker å ha noen eteriske blandinger tilgjengelig i en hverdag der man er på farten. Da er det perfekt med veskevennlige produkter som inneholder ulike blandinger, for litt ulike behov.

I sommer har disse vært en favoritt, et sett med fire ulike blends fra Neal’s Yard. En skal virke avslappende, en skal gi energi, en skal gi en bedre natts søvn og den siste skal være topp å ha med på reise.

Jeg liker å påføre blandingen på pulspunktene, og deretter legge hendene over ansiktet og puste inn den aromatiske blandingen. Fresht!

Disse fire Neal’s Yard blandingene kommer i et eget reisesett, perfekt å legge i veska. Et lite heads up til deg som ikke er så fan av lavendel, disse fire inneholder en del lavendel, så styr unna dette settet hvis du ikke er så komfortabel med den duften.

Neal’s Yard er ikke så lett å få tak i her hjemme foreløpig, jeg har kun funnet det hos Skincity, men brandet er ganske stort i UK og USA – så sjekk det ut hvis du skal dit!