Le Labo i Stockholm

EN VERDEN AV GODE DUFTER

Første gang jeg kom over La Lebo var på Sanatorium her i Oslo og jeg falt helt pladask for duften Santal 33 som flere av oss i redaksjonen elsker! Jeg viste at Le Labo hadde en konseptbutikk i Stockholm og det var ingen tvil om at jeg skulle innom her under mitt Stockholmbesøk.

Interiøret i seg selv er en opplevelse dersom du liker den litt rustikke stilen, jeg kjenner i hvert fall at jeg er skikkelig svak for den. I denne vasken kan du teste ut forskjellige skrubber, såper og kremer – Deilig!


Duftene som selges blander de for hånd for deg i butikken og hvis du ønsker, så setter de gjerne på en personlig etikett med navnet ditt (elsker sånne ting!!). Oljeparfymene ble nye favoritter og så fort jeg er tom for parfyme vil jeg teste oljene. Personlig syntes jeg de luktet ekstra godt!

En verden av gode dufter finner du på adressen Bondegatan 48 i Stockholm.