Tips for en god jobb flow

MINE BESTE TIPS FOR EN GOD JOBBHVERDAG

Jeg har delt dette innlegget tidligere, men følte det var fint å ta det frem igjen som en liten reminder og kanskje litt inspirasjon på hvordan man kan få en god jobbflow nå som hverdagen har startet for fullt for de aller fleste.

Jeg holder i mange prosjekter og er involvert i flere firmaer, så min jobbhverdag er ganske så variert. Noe jeg elsker! Med så mange forskjellige arbeidsoppgaver gjelder det å holde tunga rett i munn. Jeg lagde meg en «jobb bibel» for en tid tilbake. En liste til meg selv med små reminders/guidelines på hvordan jeg kan kan jobbe mest effektivt, og hvordan min jobbhverdag blir mest mulig optimal. Alt i alt handler det om å ta vare på seg selv og være raus med andre. Her er listen jeg har skrevet til meg selv og som jeg håper kanskje du kan finne litt inspirasjon i også.

– Det er forbudt å stresse!

– Vet du at dagen blir lang, sørg for å ha juicer og annet snacks liggende på kontoret eller i vesken.

– Er du sliten så ta pauser.

– Ikke sjekk telefon og mail hele tiden.

– Singeltask, ikke multitask.

– Be om hjelp når du trenger det og deleger arbeid. Du hverken trenger eller skal gjøre alt selv.

– Det er menneskelig å ikke alltid føle seg på topp.

– Ta deg tid til å klappe deg selv på skulderen når du har gjort noe bra!

– Celebrate når ting går bra!

– Do You! Ikke bruk tid og energi på å bry deg om hva andre gjør, og måtte mene om det du skaper. Be True, Be You er mitt mantra!

– Vær raus når andre får til bra ting!

– Alltid gå inn med positiv energi i prosjekter. Kjenner du at det er tungt, ikke jobb med det prosjektet den dagen.

 

Bukse fra Zara, gamle sandaler fra Ganni og t-skjorte fra eget klesmerke Camilla Pihl Wear