Time to light candles

DE LUNE, HYGGELIGE INNEKVELDENE

Kveldene begynner å bli kjøligere og mørkere og det blir igjen tid for å tenne lys. Og det er få ting som setter stemningen så godt som deilige duftlys. Akkurat nå er det «Dada» fra Cire Trudon som gjelder. En mild, lun og frisk duft av vetivergress, te, mintblader, eukalyptus og kamille.

Cire Trudon er faktisk verdens eldste produsent av duftlys, de har hatt butikken og produksjon i Paris helt siden 1643 og har i århundre levert lys til det franske hoff, kongelige og selveste Napoleon.

Siden hjemmet mitt er fylt av ganske mange duftlys, så liker jeg å sette glasskupler over de når de ikke er i bruk – slik at det ikke blir for mange dufter på en gang!

Du kan kjøpe Cire Trudon hos Heaven Scent i Oslo, eller stikke innom en av deres butikker når du er ute på reise.