Noen favoritter i sminkepungen

-inneholder reklame for egne produkter-

FAVORITTER FOR EN NATURLIG HVERDAGSLOOK

Jeg er ikke så glad i at det synes at jeg har på meg meg makeup. Jeg liker å holde det naturlig, glowy og fresht. Det er i hvertfall det jeg prøver på ( noen dager funker bare ikke noen ting..) Jeg delte noen favoritter fra sminkepungen min på instastory for noen dager siden og lovte å dele produktene her også slik at det er lettere å finne tilbake til. Så her er de!

Jeg synes sort kajal blir for hardt og brun kajal får jeg ikke alltid til å funke så jeg bruker ofte en mørkegrå. 03 Smoke heter fargen som kommer fra Estee Lauder. Også er jeg helt obsessed med kremskygger og en av favorittene er Countess fra H&M. Den har en fin hud/bruntone som bare gir ett lite hint av farge som er veldig fint! Får veldig ofte spørsmål om hva jeg har på leppene mine og som regel er det kun leppepomaden min (som jeg ELSKER!!) fra Skin Camilla Pihl

Og helt til slutt sprayer jeg over min magiske Sunset Glow Mist for ekstra glød! Så fantastisk hyggelig med alle tilbakemeldingene fra dere om hvor mye dere elsker den.

Sprayen gir fukt og har bittelitt skimmer i seg som gir huden ekstra lyster. Man blir ikke glitrete og det er veldig diskre, tenk deg en highlighter på spray! Det er en fin måte å beskrive produktet på. Jeg vet den har vært utsolgt både på nett og de fleste butikker , men nå er den back i hyllene!