Treat your nails

NÆRING TIL TØRRE NEGLER OG NEGLEBÅND 

Etter 10 dager i sol, saltvann og sand har neglene på både føtter og tær blitt tørre og da er denne lille saken redningen for både tørre negler og neglebånd. Jeg kjøpte den på Skjønnhets paviljongen i København, men vet at Gimle Parfymeri selger den også. Denne negleoljen er 100% organisk og vegansk og inneholder også søte små roseblader. En liten detalj som gjør flasken ekstra fin, jeg blir i hvert fall glad av sånt!

Negleoljen består av 10 forskjellige organiske oljer og roseolje, så dette blir min nye bestevenn til høsten og vinteren når neglene igjen trenger litt ekstra med fuktighet. Ta noen strøk med denne over neglene før du stikker ut døren eller bruk den før du legger deg. Det er helt nydelig. Et lite tips er å la den stå på nattbordet, da er det lettere å huske på å bruke den hver kveld!