lately I’ve been

5 TING JEG HAR GOOGLET OG SURFET NETTET ETTER DEN SISTE TIDEN

Okei, den første tingen har jeg ikke googlet, men jeg må tipse som en serie jeg ELSKER! Ikke bare elsker, jeg er helt obsessed med HBO serien EUPHORIA! Har rundet hele sesongen og sitter og tripper etter sesong 2! Litt Skam aktig, men enda drøyere. Og legge merke til makeup’en i serien! Den eksploderer i sosiale medier og i beauty verden. Personlig har jeg lyst til å sminke meg med glitter hver eneste dag!

Jeg har googlet og lest mye om en maskin som heter Almond Cow, en maskin som lager hjemmelaget mandelmelk på 1-2-3. Kjenner det er like før jeg klikker den hjem. Har leste mye om «Blue Light Blocking lenses» , altså briller som beskytter mot stråling fra dataskjerm og telefon. Har funnet 2 steder som selger fine. Den ene heter Kind Eyes og den andre Kanturo. Jeg har siklet på en Tie Dye kasjmirgenser fra Ragdoll som er alt for dyr så jeg sitter og lurer på om jeg skal prøve meg på å lage en variant av noen gamle gensere i skapet.

Hver fredag kommer den en ny episode av fredagspodden som jeg har fulgt i flere år og etter å ha vært på ferie har jeg mange episoder jeg kan kose meg med!

Sandaler Zara, bukse Zara, t-shirt Anine Bing, medaljong her.