Elle rett i postkassen

OVERRASK EN VENNINNE ELLER GI DEG SELV EN LITEN GAVE I HVERDAGEN

Ferske magasiner er for meg den ultimate hverdagsluksus og er det ett magasin som har fulgt meg gjennom alle år så er det norske ELLE!

Og ekstra digg synes jeg det er når det dukker opp i postkassen min som en deilig overraskelse blant de kjedelige regningene!

Så gi deg selv eller en venninne en liten overraskelse i hverdagen! Du får 3 utgaver av ELLE direkte hjem i postkassa til kun 149,-

Vipps til 141060 – ELLE NORGE  og skriv din adresse i meldingsfeltet eller adressen til en heldige venn som får utgavene tilsendt

Hadde noen sagt til meg når jeg var mindre at jeg kom til å pryde forsiden av ELLE hele 2 ganger i mitt livet jeg ikke hva jeg hadde sagt! Jeg er i hvertfall veldig stolt av det, og kanskje enda stoltere av at jeg nå sitter og blar i magasinet og ser annonnsen for mitt eget klesmerke blant stor merker jeg alltid har sett opp til! Det er stas det!

Bukse fra Ragdoll, sandaler Zara, t-shirt Bik Bok