A good day for a jumpsuit

JEG VENDER ALLTID TILBAKE TIL JUMPSUITS

En av mine aller største favoritter i garderoben er jumpsuits. Det er fint, det er ofte akkurat passe avslappet og man er kledd med en gang! Et helt genialt plagg i garderoben for småbarnsmammaer som meg, da kan man hoppe rett i jumpsuiten på morgenen og man er ferdig kledd – man trenger ikke å tenke på å finne noe som skal matche.

Jeg hadde på meg denne jumpsuiten på instastorier som vi delte i går, og vi fikk så mange spørsmål på hvor den var fra – så da deler vi det! Jumpsuiten er fra Zara, og den ble kjøpt på salget nå på sensommeren.

Jeg er skikkelig glad i sneakers, men jumpsuiten er like fin til ankelboots eller et par hæler hvis man skal ut på noe gøy med venner!

Jumpsuiten er fra Zara, og sneakersene er Nike sin React 55 modell.