Some greek favorites

JEG STOPPER ALLTID INNOM LOKALE APOTEK

Jepp, det stemmer! Når jeg er ute på reise så stopper jeg alltid innom de lokale apotekene. De franske apotekene er jo velkjente for oss beautyjunkies, men mange andre lands apotek har også mange godbiter å by på fra skjønnhetshyllene. Og de greske apotekene er en favoritt.

Et av merkene jeg alltid shopper på greske apotek, er APIVITA. Brandet er basert på naturlige ingredienser, og de bruker mye essensielle oljer i produktene sine. De er også kjent for sin holistiske tankegang. Jeg oppdaget merket på en ferietur i Hellas for mange år tilbake, og det har siden vært en fast favoritt når jeg er i Hellas.

To av favorittene er fuktighetsmasken Prickly Pear, og den milde Pink Clay rensende masken. Masse fuktighet til huden og litt rens er alltid en god kombo når man er på ferie i solen. Og jeg også alltid med meg noen av hårmaskene deres, håret trenger litt ekstra pleie etter mye strandliv.