Ro og solskinn på Nay Palad

FULL AVSLAPNING OG FULLSTENDIG RO

Jeg kom hjem i fullstendig zen mode etter 10 dager på Nay Palad i Filippinene i juli. Resorten med kun 10 villaer ligger på øya Siargao. Fra du setter din fot på stedet tar du ikke på deg sko før du reiser hjem igjen. Her er det barfot som gjelder og er det fullstendig ro, lite mennesker, og hvile som tiltaler deg vil du like deg her.

 i

Absolutt alt er inkludert i oppholdet. Mat, drikke, behandlinger på spa, alt du måtte ønske. Har du lyst på massasje 3 ganger om dagen hver eneste dag så får du det. Stedet har heller ikke en meny, her bestemmer du selv når du vil spise, hva du vil spise, eller så lar du kokken diske opp med digge retter basert på dagens råvarer.

Er du ute etter en ren sol og badeferie med lange dager på stranden er kanskje ikke dette det mest optimale stedet. Selv om stranden er fantastisk. så har den sterkt tidevann, og deler av dagen så forsvinner havet ut i horisonten. I hvertfall gjorde det det når vi var der i juli, så det kan lønne seg å gjøre research om sesongene. Men, vakkert er det og stedet har en fin pool man kan bade i om tidevannet snur. Og bor du i den største villaen, som jeg gjorde, har du ett eget privat svømmebasseng  som er helt underbart på de varmeste dagene når solen steker.

Så hva gjør dette stedet unikt? Det er utrolig vakkert. Det er stille og det er privat. Rommene/villaene man bor i er vakre og aldri har vi dusjet i en så fin dusj som denne!

Og når morgenlyset kommer inn på badet! Magisk!

Sengene og de deilige soverommene er ett kapittel for seg selv. Her sover man godt! Hver kveld brennes det eteriske beroligende oljer i rommet slik at du skal få sove ekstra godt!

Er du ute etter fullstendig ro og liker å være i fred er dette stedet topp! Nay Palad kan bookes gjennom Journeys .no som spesialiserer seg på unike steder rundt om i verden.