Hjemme igjen fra København

-inneholder reklame for egne produkter-

I MORGEN BEGYNNER HVERDAGEN I OSLO

HEI! Jeg føler ikke jeg har sagt ordentlig «hei» her inne siden jeg kom hjem fra ferie for noen uker siden! Håper dere alle har hatt en magisk fin sommer! Selv har jeg nettopp kommet hjem igjen etter å ha tilbragt uken i København med CAMILLA PIHL merket mitt. Og for noen fantastiske dager det har vært!

Jeg har vært på CIFF med teamet mitt , en messe hvor man viser frem kolleksjonen sin for butikker, innkjøpere, agenter fra hele verden. Og vi har hatt noen helt fantastisk dager og fått en enorm feedback på kolleksjonen vår. Noen har sikkert sett noen bilder fra messen på min instagram, og for dere som ikke har sett de skal jeg dele noen her inne også etterhvert.

Vi har vært på messe med vår SS20 kolleksjon, altså neste års vår og sommerkolleksjon, men om ikke lenge så braker det løs med lansering av vår fantastisk fine høst og vinterkolleksjon her hjemme som jeg gleder meg til å vise dere!

Noen små drypp av diverse plagg har jeg allerede delt med dere som de fine ullbuksene jeg har på meg på disse bildene. Er det lov å glede seg bittelitt til det blir litt kaldere i luften?

Bukse fra CAMILLA PIHL( coming soon), gammel favoritt topp fra FWSS og skinnjakke fra Anine Bing sin Gina Tricot kolleksjon