Sea treasures in simple things

PLUKK MED DEG NOEN FINE SKJELL

Sakte men sikkert kommer hverdagen tilbake igjen, men jeg tar med meg litt av sommerens ferieminner inn i høsten. Å samle på skjell er noe jeg alltid har gjort, helt siden jeg var liten. Dykkebrillene ble satt på og jeg dro på jakt etter det som skinte nede i sanden og tok det med meg hjem. Og jeg er fortsatt like glad i å gå på skattejakt på stranden.

Bruk skjellene i hjemmet ditt som små fat. Du kan sette lys på de, servere mat på de eller bruke til å vise frem smykkene dine eller andre små vakre ting. Skikkelig, skikkelig fint!

Hjemme har jeg laget små miljøer med krystaller, skjell, smykker og blomster som skal få lov til å stå og minne meg på den fine sommerferien min og varmt vær, når høstens stormer kommer krypende. Og det er ganske så fint!