A garden of flowers

DUFTEN AV BLOMSTRENDE SOMMER

Det går ofte lang tid mellom hver gang jeg finner meg en parfyme jeg faller for. Men når jeg først finner en duft som matcher, så blir jeg desto mer glad i den. Jeg har savnet et litt lettere og friskere alternativ i duftgarderoben min, og i sommer fant jeg den!

OUAI er jo egentlig et hårpleiemerke, men de har også gjort seg bemerket for duftene på produktene. Så bemerket at de har hatt massiv etterspørsel fra kundene om å lage parfyme av duftene på hårproduktene. Og dette er en av deres parfymer – Melrose Place. En frisk blomsterduft, fløyelsmyk og feminin – men ikke for søt.

Tenk deg en at du sitter i en hage full av roser og bergamot, så blander du inn sedertre, lychee og et hint av hvit musk. Der har du denne duften! OUAI får du foreløpig bare kjøpt hos Koch Parfymeri i Norge,  men kan også klikkes hjem fra Net a Porter.