Yummy green goddess dressing

NÅR DU VIL GI SALATEN LITT EKSTRA OUMPH!

Trikset med å ikke gå lei av digge salater er å leke seg med forskjellige dressinger. Akkurat nå er jeg ekstra glad i «The green goddess» dressingen min! Den er grønn og smaker skikkelig godt. Jeg lager min vegansk og bruker en «Creme Fraiche » i oppskriften som er laget på havredrikk, men den kan du bytte ut med ett meieriprodukt om du ønsker det.

Du trenger:

1 hvitløksfedd
Ca 1 dl Oatly Creme Fraiche
En liten skvis av en sitron
Fersk persille
Fersk estragon
Hvitløkspulver
Litt vann til å tynne ut med
Salt & pepper

Putt alle ingrediensen i en blender og kjør det sammen til du får en glatt og fin konsistens. Og ja, alle oppskriftene mine er litt på slump så her må man smake seg litt til. Om du ønsker en ikke så skarp smak kan du blande i litt honning.