Titt innom paviljongen

Start dagen din med en tur igjennom Kongens have neste gang du er i København – en skikkelig vakker park. Og du, når du først er i parken må du huske å ta en titt innom Charlotte Torpegaards skjønnhets-paviljong. Er navnet Charlotte Torpegaard ukjent for deg? Hun er en dansk beautyguru, som har arbeidet i beautybransjen i over 25 år – blant annet som skjønnhetsredaktør i flere danske magasiner og hos Parfums Givenchy i Paris og hun driver skjønnhetsbloggen Ilovebeauty.com.

«I Love Beauty» sin egen butikk er et must å gå innom dersom du er glad i pleie for både kropp og sjel. Gua sha og ansiktsrullene, ansiktsmaskene, duftene, kremene – alt er håndplukket av Charlotte selv.

Butikken er liten, men fylt opp med spennende produkter, noen jeg har hørt om før og andre som er helt nye for meg. Hit skal jeg tilbake!

Forelska meg i disse lampene og kunne gjerne tatt de med hjem. Charlotte Torpegaard har også laget en parfyme med det nydelige navnet «I love my Garden» som er inspirert av nettopp Kongens have i København.