Radiant cooking

FARGERIKE OG INSPIRERENDE OPPSKRIFTER

Jeg elsker bøker som inspirerer til å spise fargerikt, fresht og litt sunnere! Mafalda Pinto Leite sin kokebok «Radiant The Cookbook» er nettopp en slik bok.

Den inneholder masse deilig oppskrifter, stappfulle av næringsrike og sunne ingredienser som er gode for deg. Jeg liker også at Matilda tar for seg ulike ingredienser man bør fylle kjøkkenskap og kjøleskap med for å kunne ta sunne, gode valg – og som gjør det enklere å lage næringsrik mat.

Og de fargerike, fine bildene ser så freshe ut at jeg få lyst til å teste ut alle oppskriftene i hele boka!

Boken klikket jeg hjem fra Amazon, men det er mye mulig du kan finne den hos noen norske bokhandler også. Veldig ofte kan det lønne seg å spørre i din bokhandel, så tar de inn den boken du er ute etter.