For de magiske øyeblikkene

SAMLE DE VAKRESTE BILDENE DINE MED FOTOKNUDSEN 

Det er ingen hemmelighet at vi i redaksjonen elsker vakre bilder. Og nå har vi samlet noen av våre favoritter i en egen fotobok. Sammen med deilige oppskrifter og fine motiverende ord ble det en nydelig bok, som vi elsker å sitte å bla i når vi trenger litt inspirasjon eller bare tar oss en liten pause.

Vi har rett og slett laget vår egen coffee table-bok. Og er ikke dét en fin gaveide til noen du er glad i? Hos fotoknudsen kan du samle nydelige bilder av ting du vet din kjære er ekstra glad i, legg ved noen fine ord eller tekster fra sanger dere begge er glad i – og lag en magisk minnebok som er så fin at dere kan ha den liggende fremme på stuebordet.

Eller samle bilder fra opplevelser og reiser dere har vært på sammen. Fang alle de magiske øyeblikkene mellom to permer! Legg ved personlige reisebrev på noen av sidene i boken, med minnene som har brent seg fast – den lille fantastiske tavernaen dere oppdaget midt ute i intet, teksten på låta dere hørte på hele ferien, retten dere bare måtte dra tilbake for å spise igjen og igjen, lavendelåkeren som fylte hele øya med deilig duft. Få med alle de små øyeblikkene som fortsatt får deg til å smile.

Hva med å lage din helt egne oppskriftbok? Samle alle familierettene, slik som bestemors fantastiske hveteboller, sommersmoothien til lillesøster eller rødkålen som far alltid står tidlig opp på juleaften for å lage, og gi boken i gave til dine søsken. Eller samle alle rettene som venninnegjengen alltid lager når dere samles. Tenk så hyggelig gave å få!

Gå gjennom kamerarullen og let opp dine fineste bilder – og lag et vakkert minne til deg selv, eller noen du bryr deg om. Du får nå 40% rabatt på fotobøker hos fotoknudsen med rabattkoden «CAMILLA40«, til og med 15. august.