Mango på pinne

MANGO LOLLIES MED LIMESUKKER

Har du lyst til å lage noe skikkelig sommerlig og digg? Test ut mango på pinne med limesukker. Det er skikkelig snadder i sommervarmen. Alt du trenger er trepinner  (den typen man bruker til grillspyd), mango, lime og sukker. Et lite tips er å velge lime med litt tykk og robust skall, de er nemlig mye enklere å zeste.

Vask limen godt (kjøp gjerne den økologiske varianten), og tørk av den. Hell sukker i en morter og zest over limeskall. Pass på at du bare får med det grønne skallet, det hvite har en litt bitter smak.

Bland sukker og limeskall godt med morteren, etterhvert vil sukkeret få en fin grønn farge.

Skjær mango i biter og tre bitene på trepinnene. Synes du det er litt vanskelig å dele opp mango? Ta en titt på denne videoen. Deretter er det bare å strø over godt med limesukker og servere. Nam!