Vel verdt et besøk eller to!

FROKOST, LUNSJ OG MIDDAG PÅ VÆKST – SKIKKELIG MAGISK 

Vi bodde på Hotell SP34 som ligger i Københavns latinerkvartal, et skikkelig sjarmerende og bohemsk område som jeg trivdes veldig godt i. Men la oss snakke litt om stjerna på hotellet, nemlig Vækst – en frokostsal, lunsjsted og restaurant.

Bor du på hotellet så nytes frokosten din her hver dag og jeg kan love deg at den var godt. Ellers kan du komme hit å spise en nydelig lunsj og/eller en bedre middag. Og du, restauranten er anbefalt av Michelin to år på rad.

Jeg fikk mange spørsmål om hvor jeg var når dette stedet dukket opp på instastory, og det skjønner jeg så godt – for det er ganske så magisk med et drivhus inne som er fylt med masse planter. Elsker!

Kan man egentlig få nok grønne planter? Det er jo så fresht!

Er du i København og har lyst på en skikkelig god lunsj eller middag anbefaler jeg virkelig å stikke innom her. Både maten og interiøret er en opplevelse i seg selv.

Lyst til å stikke innom? Her er adressen: Sankt Peders Stræde 34, 1453 København